Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
- 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 20 oz water, divided
-
1
vegetable stock cube
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
2
oz spreadable cheese
of 2 oz cream cheese -
2 - 3 ½
oz sour cream
of 2 - 3 ½ oz Greek yogurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 394.2 kJ / 94.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 219.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min