Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 593.4 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 menit
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 menit
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Minestrone
45 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 menit
Eggplant and Tomato Pasta
45 min