Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz ripe tomatoes, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 1 tbsp mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 10 ½ oz eggplants, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- 7 oz zucchini, cut into pieces (¼ in.-¾ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 397.8 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 593.4 mg
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetable Stock Paste
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Minestrone
45min
Mushroom Risotto
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min