Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
of 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Floating Islands
40min
Lentil Moussaka
2h 20 phút
Hollandaise Sauce
15 Min
Spanish Rice
30min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Mushroom Risotto
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 phút
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Tomatillo Salsa
20min
French Onion Soup
1h 10min