Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
of 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Apple Sauce
20 λεπτ.
Ratatouille Galette (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Mushroom Risotto
30 λεπτ.
Gazpacho
1h 15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1ωρ.
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Lemon Caper Potato Salad
1ωρ.
Leek Pie
1 godz. 45 min