
Apparaten en Accessoires
Rosemary Polenta with Mushrooms
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
baby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
557 kcal /
2330 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
32 g
Koolhydraten
51 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
18 g
Natrium
1331 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Taste of Time
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten