Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
of 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Basil Pesto
10 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Kalamata Tapenade
5min
California Stuffed Artichokes
55min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min