Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
of 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- 8 oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Basil Pesto
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min