Apparaten en Accessoires
Kalamata Tapenade
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Back to Basics
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Guacamole
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Ratatouille
40 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Tuna Tartare
40 Min