Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Kalamata olives, pitted
- 2 oz shallots, in pieces (¼ in.)
- 1 tsp capers, drained, plus extra to garnish
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine
- 1 tbsp lemon juice
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 heirloom tomatoes, sliced
- 6 oz fresh mozzarella, sliced
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Tuna Tapenade
5min
Apple Butter
1 Std. 30 Min
Borscht
25 Min