Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Kalamata olives, pitted
- 2 oz shallots, in pieces (¼ in.)
- 1 tsp capers, drained, plus extra to garnish
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine
- 1 tbsp lemon juice
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 heirloom tomatoes, sliced
- 6 oz fresh mozzarella, sliced
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 Min
Basil Pesto
10min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Hummus
10min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min