
Apparaten en Accessoires
Kalamata Tapenade
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
200 kcal /
837 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Back to Basics
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten