Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pinto Beans
- 16 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh (optioneel)
of 1 dried bay leaf (optioneel) - 50 oz vegetable stock
Refried Beans
- 1 white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove (optioneel)
- ½ oz vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 148.9 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 36.5 g
- Natrium
- 957.9 mg
Alternatieve recepten
Spanish Rice
35 min
Chunky Guacamole
10min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1u.
Maple Miso Vinaigrette
5min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Beer Cheese
15min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Pasta
35 min