Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
of 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (optioneel)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Southwest Quinoa
40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Fish Carnitas
20 min
Pasta Primavera
50 min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Carnitas
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Mushroom Risotto
30 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min