![Fettuccine with Arugula and Ricotta Fettuccine with Arugula and Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/71911F7A-756B-4F1D-A236-6AD8B534DB74.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
of 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (optioneel)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
White Pesto Pasta
40 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 Min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1 Std. 30 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Marinara Sauce
40 Min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
Paella
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 Min