Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
of 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (optioneel)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Mushroom Stroganoff
30min
Pasta Fagioli Soup
40 Min
Caprese Frittata
30min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Mushroom Risotto
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min