Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Southwest Quinoa
40 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min