Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Asparagus
25min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Green Bean Gremolata
25min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Guacamole
5 min
Southwest Quinoa
40min
Lemony Green Beans
20min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min