Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Basil Pesto
10 dk
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Collard Greens
1sa 5 dk
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1sa 5 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Chopped Asian Salad
20min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min