Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ garlic clove
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ¾ tsp salt, to taste, divided
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 ½ oz water
- 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
- 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
- 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
- 14 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz baby arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Crab Cakes
1h 35min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Shrimp Sauté
25 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min