Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ garlic clove
- 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ¾ tsp salt, to taste, divided
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 ½ oz water
- 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
- 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
- 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
- 14 oz cherry tomatoes, halved
- 2 oz baby arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Tuna Tartare
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min