Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- non-stick spray oil
- 64 oz acorn squash, halved, seeds removed (approx. 2-3)
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 3 oz Gruyère cheese, cubed
- 1 oz all-purpose flour
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 8 oz yellow onions, in pieces
- 3 garlic cloves
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 8 oz baby spinach, divided
- 4 oz cream cheese, softened and cubed
- 3 oz heavy whipping cream
- 1 red bell pepper, de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min