Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 58 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
8 portions

Ingrediënten

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 246 kcal / 1029 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 30 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 773 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...