Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 menit
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 menit