Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Green Shakshuka
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Fish Tacos
45min
Cauliflower Steaks
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min