Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 16 oz zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 16 oz whole baby rainbow carrots, peeled
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 7 oz farro
- 24 oz water
- 1 lemon
- 2 oz feta cheese
- 3 - 5 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 773 mg
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mediterranean Chicken
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min