![Mushroom Ragu with Zoodles Mushroom Ragu with Zoodles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d062c11fc089f4cd54fafe1c817e691b/Derivates/4a49597a7b1517490b6f3b56fdb35d03e79a9194.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 medium)
of 16 oz yellow squash (approx. 2 medium) - ½ oz dried porcini mushrooms
- 6 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tamari sauce
- grated Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Curry Soup
35 Min
Greek Rice
1h 20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min