Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 medium)
of 16 oz yellow squash (approx. 2 medium) - ½ oz dried porcini mushrooms
- 6 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tamari sauce
- grated Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Lemon Caper Asparagus
25 dk
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 dk
Cauliflower Steaks
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Shrimp Orzo with Peas
30 dk
Southwest Quinoa
40 dk