Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 216.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Avocado Tuna Salad
5min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Cauliflower Steaks
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Root Vegetable Gratin
1h 25min