Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 216.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min