![Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecb1406c12e8dbd47b8ea7fbb2e02851/Derivates/1ebb56acc45dcd6eb8854f43fe06a033d18d3a09.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 216.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Vegetarian Chili
50min