Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz uncooked quinoa
- 35 oz water
- 1 tsp salt, divided, to taste
- 1 ½ oz apple cider vinegar
- 1 oz oil
- 1 oz honey
- 1 oz lime juice
- ¼ bunch cilantro leaves
- 1 jalapeño pepper, stem and seeds removed (see Tip)
- 1 garlic clove
- ½ tsp yellow mustard
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 red bell pepper, diced (approx. 5 oz)
- 1 orange pepper, diced (approx. 5 oz.)
- 1 can black beans (14.5 oz), rinsed and drained
- 1 can sweet corn kernels (14.5 oz), rinsed and drained
- 2 green onions, thinly sliced
- 1 avocado, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min