Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 9 oz red quinoa
- 35 oz water
Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 8 oz strawberries, hulled
- 2 oz lemon juice
- 1 tbsp red wine vinegar
- 2 tbsp honey, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt
Assembly
- 4 oz mixed salad greens
- 8 oz strawberries, hulled, sliced
- 4 oz red onions, halved, thinly shaved
- 2 oz pine nuts
- 6 oz goat cheese, crumbled or sliced in rounds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Guacamole
5min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min