Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 9 oz red quinoa
- 35 oz water
Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 8 oz strawberries, hulled
- 2 oz lemon juice
- 1 tbsp red wine vinegar
- 2 tbsp honey, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp salt
Assembly
- 4 oz mixed salad greens
- 8 oz strawberries, hulled, sliced
- 4 oz red onions, halved, thinly shaved
- 2 oz pine nuts
- 6 oz goat cheese, crumbled or sliced in rounds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Southwest Quinoa
40 Min