Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 258.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Chicken and Quinoa Salad
50min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1j 10 menit
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Basil Pesto
10 min
Basic Pinto Beans
4 Std. 5 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Quinoa Patties
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min