Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 258.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beet Salad
15min
Mango and Turmeric Juice
10min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Guacamole
5 Min
Basil Pesto
10min
Immune Boost
5 Min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45min
Almond Milk
1h 20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Cauliflower "Fried" Rice
40min