
Apparaten en Accessoires
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
5 portions
Ingrediënten
-
Brazil nuts5 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)10 ½ - 12 oz
-
garlic cloves2
-
lime peels to make zest, no pith2
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh cilantro leaves to taste, divided1 - 2 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
olive oil6 ½ oz
-
radishes stems removed, halved3 ½ oz
-
shallots halved (approx. ¼ in.)1 oz
-
Granny Smith apples stems removed, quartered3 ½ oz
-
jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
741.3 kcal /
3101.4 kJ
Eiwitten
11.5 g
Vetten
58.7 g
Koolhydraten
47.6 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
9.7 g
Natrium
258.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everyday Cookbook
68 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten