Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
oz golden flaxseeds
of 2 oz chia seeds - warm water, to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds, sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
of 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water, plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash, cubed (½ in.)
of 4 oz butternut squash, cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans, bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs, cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts, leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
of 16 leaves Tuscan kale, center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes, seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 900 mg
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Almond Milk
1 Std. 20 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 min