Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 587.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Turkey Chili
45 Min
Southwest Quinoa
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Vegetarian Chili
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min