Compatibele versies
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 199.5 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 662.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 Std. 5 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min