Compatibele versies
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 199.5 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 662.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Texas Caviar
15 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min