Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
of 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Sausage and Lentil Stew
1j 15 menit
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Tofu Stew
30 menit
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 menit
Indian Vegetable Curry
50 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1j 30 menit
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min