Greek Vegetables

Greek Vegetables

3.8 10 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves to taste
    1 oz
  • parsnips quartered
    3 oz
    3 oz potatoes, quartered
  • green cabbage cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided
    4 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • poblano chili stem and seeds removed
    1
  • Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters
    4 oz
  • whole tomatoes quartered
    4 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided
    4 oz
  • zucchini cubed (approx. 2 in.)
    1 oz
  • eggplant cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • fresh oregano leaves only, to taste
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • fennel bulb cubed (approx. 1 in.)
    2 oz
  • feta cheese crumbled, to serve
    2 oz

Voeding per 1 portion

Calorieën 303 kcal / 1268 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 22 g
Vezels 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...