Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
of 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Beet Salad
15 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min