Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
of 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 324.3 mg
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Lentil Salad
35 dk
Carrot, Feta and Mint Salad
40 dk
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Roasted Potato Salad
1sa
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min