Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
of 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 324.3 mg
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Grisons Barley Soup
55 dk
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Green Bean Gremolata
25 Min