Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
of 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 324.3 mg
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mojito
10min
Chunky Guacamole
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Broccoli Salad
5min
Minty Vodka Lemonade
10min
Chopped Asian Salad
20min