Compatibele versies
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 9 oz basmati rice
- ½ tsp salt
- 24 oz water
Carrot Salad
- 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tsp lime juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish
Kung Pao Cauliflower
- 2 oz tamari sauce, divided
- 2 tbsp corn starch, divided
- ½ tsp dried chili flakes
- 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ginger paste
- ½ oz olive oil
- 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
- 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 1 oz hoisin sauce
- 7 oz water
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1854.8 kJ / 443.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 82.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1408 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Tofu Ramen Bowl
55min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegetarian Japchae
45min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Korean Beef Bowl
1h