Compatibele versies
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 9 oz basmati rice
- ½ tsp salt
- 24 oz water
Carrot Salad
- 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tsp lime juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 2 tsp sesame seeds, plus extra to garnish
Kung Pao Cauliflower
- 2 oz tamari sauce, divided
- 2 tbsp corn starch, divided
- ½ tsp dried chili flakes
- 32 oz cauliflower florets, cut into bite size pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ginger paste
- ½ oz olive oil
- 1 red chili pepper halved, destemmed and seeds removed
- 2 green onions, divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 1 oz hoisin sauce
- 7 oz water
- 1 oz rice vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1854.8 kJ / 443.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 82.4 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1408 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Taco Filling
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegetarian Japchae
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Cauliflower Steaks
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Tofu Ramen Bowl
55 Min