![Kimchi Risotto Kimchi Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27E650F1-B8E4-42CB-8EBF-4B956E387581/Derivates/99987154-386f-48b4-810f-15aa06d73036.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz shallots, halved
- ½ oz ginger, cut into pieces
- ½ oz lemongrass, fresh, thinly sliced in rounds
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 6 oz kimchi
- 11 oz risotto rice
- 27 oz vegetable stock
- 4 oz English cucumber, halfmoon slices, cut on the bias
- dried kimchi flakes, to garnish
- green onion, sliced on the bias, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 530 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Tofu Balls
35 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min