![Vegetarian Japchae Vegetarian Japchae](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6eeeded9-ffac-4d8b-aebe-50e4a95c3a90/Derivates/c2cf0fcc-5ccb-46a2-8adc-d657225a8612.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz firm tofu
- 2 - 3 tbsp cornstarch
- 40 oz water
- 7 oz cellophane noodles
- 4 oz yellow onions, thinly sliced half moons
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 3 - 4 tbsp sesame oil, divided
- 3 oz carrots, julienned
- 3 oz fresh shiitake mushrooms, stems discarded, thinly sliced
- 1 oz baby spinach
- 4 oz bell peppers, julienned
- 5 oz zucchini, julienned
- 2 oz soy sauce
- 1 oz sugar
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- green onions, julienned, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143.6 kJ / 512.4 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 835.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Yasai Yaki
25min
Tofu Ramen Bowl
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Mushroom Stir-Fry
55min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Ramen Noodle Soup
40min