Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g firm tofu, pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)
- 2 tbsp cornflour
- 4 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 - 4 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)
- 5 garlic cloves
- 30 g sesame oil
- 50 g coconut sugar
- 1 tsp curry powder
- 1000 g filtered water
- 4 bunches bok choy, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 2 bunches Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g soba noodles
- 2 tbsp coconut oil, for frying
- sesame seeds, to serve
- fried shallots, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 dk
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Rendang curry
30 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1sa
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Yasai miso ramen
35 dk
Satay noodle salad
35 dk