Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 9.2 mg
Alternatieve recepten
Risotto verde (TM6)
30min
Steamed Chinese greens
30min
Lentil bolognese
30min
Mushroom bolognaise
45min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Smoky chipotle beans
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min