Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 9.2 mg
Alternatieve recepten
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Rendang curry
30 min
Risotto verde (TM6)
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Mushroom bolognaise
45 min