Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 489.8 mg
Alternatieve recepten
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Pumpkin and ginger soup
35min