Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Israeli couscous salad
1 Std.
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Baked beans
20min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Fresh fennel salad
10 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Quinoa tabouli
12小时 40 分钟