Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Miso coleslaw
20 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Pea and garden mint fritters
25 min