Compatibele versies
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 47.5 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 340.5 mg
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35 dk
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1sa 30 dk
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50 min.
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 dk
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Courgette strudel
1 godz. 20 min