Compatibele versies
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 47.5 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 340.5 mg
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Mediterranean capsicums
2h
Spinach and feta galette
1h 50min
Asparagus and broad bean salad
25 min