Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Mediterranean carrot fritters
1sa
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Sweet and sour tempeh
50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1sa
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min