Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21.9 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24j 50 menit
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35min