Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 89.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kumara sausage rolls
1sa 15 dk
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min