Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 89.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Mediterranean capsicums
2h
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 menit
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Vegetable pilaf
1h
Mashed pea and corn slice
40min
Kumara pie
1h 45min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min