Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 424.2 mg
Alternatieve recepten
Butternut mac and cheese
45min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Penne and vegetables
35 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pumpkin tart
2h 15min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Mashed pea and corn slice
40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vegetable lasagne
1h 35min