Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 424.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Butternut mac and cheese
45 min
Mediterranean carrot fritters
1sa
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Pumpkin tart
2 godz. 15 min