Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 81.3 g
- Vetten
- 47.5 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 920 mg
Alternatieve recepten
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Baked rice croquettes
1h 30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Mushroom tart
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mushroom croustade
1h 35min