Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 325 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 160 g sour cream
Filling
- 500 g water
- 200 g asparagus, woody ends trimmed
- cold water, for soaking
- 100 g cheddar cheese, cut into cubes (2 cm)
- ½ bunch fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 100 g ricotta
- 3 eggs
- 100 g sour cream
- ½ tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground black pepper
- 6 spring onions/shallots, cut into pieces same length as asparagus, then cut into halves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438.4 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 28.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 306.8 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1ωρ.
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2u. 40min
Mushroom tart
50 λεπτ.
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Parmesan gelato
4h 30min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2u. 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Brutti ma buoni
4h 40min