Compatibele versies
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 154.4 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Guinness beef pies
2h 15 min
Flaky filo fingers
1h 30min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Saffron arancini
25h 25 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Lemon and caper aioli
15min