Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea ratatouille (gut health)
1ωρ.
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Vegetarian quiche
1h 55min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Celeriac parmigiana
1ωρ. 10 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1ωρ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Colcannon
40 Min