Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Warm wasabi potato salad
30min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom stroganoff
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min