Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g eggplant, cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower, broken into florets
- 100 g carrot, cut into pieces
- 40 g eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.1 kJ / 315.7 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 593.9 mg
Alternatieve recepten
Lentil moussaka
3h 30 min
Mushroom stroganoff
20 Min
One whole cauliflower
45min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Cauliflower flammkuchen
1h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min