Compatibele versies
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Leek quiche
1sa 20 dk
Mushroom stroganoff
20min
Courgette strudel
1sa 20 dk
Mushroom tart
50 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Eggplant with burghul
55 dk
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Asparagus tart with sour cream pastry
2sa
Mushroom bolognaise
45 min