Compatibele versies
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean vegetable bake
50 min
Chilli creamed corn
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Mushroom stroganoff
20 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14j 10 menit
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Zoodles with broccoli pesto
30 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min