Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mushroom croustade
1h 35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Buttermilk corn cakes
25min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min