Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
- 120 g plain flour
- 2 tbsp polenta (fine)
- 2 eggs
- 350 g milk
- 20 g olive oil
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
- 300 g fresh baby spinach leaves
- 350 g ricotta
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g thickened cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2534.4 kJ / 603.4 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Filo spinach slice
55min
Fresh tomato tart
40min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Spinach and feta galette
1h 50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom croustade
1h 35min