Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Polenta
25 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Ricotta gnocchi
2h
Risotto verde
45 Min
Olive and fennel grissini
25h 30 min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min