Apparaten en Accessoires
Rosemary and thyme polenta chips
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
2 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
162.6 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Vetten
13.5 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
40.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Sauerkraut
168u. 35min
Mediterranean carrot fritters
1u.
Roasted carrot dip
1u.
Ricotta and polenta chips
2u. 20min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1u. 15min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min