Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.5 57 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
2 portions

Ingrediënten

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 297.9 kcal / 1246.3 kJ
Eiwitten 3.7 g
Vetten 13.5 g
Koolhydraten 40.1 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 5.9 g
Natrium 162.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...