Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Asparagus risotto
40p
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Polenta
25p
Ricotta and polenta chips
2h 20 phút
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30p
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1hod. 35min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min