Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
- 480 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 20 g butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 162.6 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Homemade ricotta
1h 15 min
Polenta
25 min
Basil pesto
10 min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Gnocchi
1h 40min
Hommus
15min