Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso dressing
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g rice wine vinegar
- 70 g water
- 50 g olive oil
- 10 g sesame oil
- 110 g shiro (white) miso paste
Coleslaw
- 150 g purple cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g green cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 240.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
White bean dip with chimichurri
15min
Coleslaw
10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Coriander pesto
5min
Miso dressing
5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min