Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso dressing
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g rice wine vinegar
- 70 g water
- 50 g olive oil
- 10 g sesame oil
- 110 g shiro (white) miso paste
Coleslaw
- 150 g purple cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g green cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 240.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky basil pesto dip
10min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Asian cucumber salad
10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Asparagus and broad bean salad
25min
Coriander pesto
5min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.