Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pearl barley
- 100 g dried green lentils
- 1500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g quinoa
- 100 g pearl couscous
- 3 tbsp slivered almonds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 lemon, juice only (approx. 1 lemon)
- 70 g olive oil
- 2 tsp honey
- 2 - 3 tsp Dijon mustard, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 80 g currants
- ¼ red cabbage, finely shredded
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 - 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tbsp pickled capers, drained and rinsed (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1796.1 kJ / 427.7 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 217.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Colourful quinoa salad
40min
Curried cauliflower salad
40min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Cypriot grain salad
45min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min