Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 198.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli salad
10min
Coleslaw
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot salad
10min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Miso coleslaw
20 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.