
Apparaten en Accessoires
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
8 portions
Ingrediënten
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Voeding per 1 portion
Calorieën
165 kcal /
693.1 kJ
Eiwitten
4.2 g
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
16.9 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
1.9 g
Natrium
198.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland