Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 198.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Fresh fennel salad
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Colourful quinoa salad
40 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1u.
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50sa 15 dk
Beetroot salad
10min
Curried cauliflower salad
40 Min
Superfood salmon salad
1sa 5 dk