Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 86 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
8 portions

Ingrediënten

  • vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • orange juice (see Tips)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
    400 g
  • carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
    400 g
  • dried cranberries
    50 g
  • pepitas toasted
    20 g
  • hemp seeds (optional)
    20 g
  • linseeds (flaxseeds)
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • mixed baby salad leaves
    60 g
  • Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)

Voeding per 1 portion

Calorieën 165 kcal / 693.1 kJ
Eiwitten 4.2 g
Vetten 8.3 g
Koolhydraten 16.9 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 1.9 g
Natrium 198.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...