Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g broccoli, cut into florets
- 1 red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces
- 1 red apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 30 g pine nuts (see Tips)
- 25 g olive oil
- 15 g white balsamic vinegar (see Tips)
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard, of choice
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.6 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 345.8 mg
Alternatieve recepten
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Pumpkin tahini smash
40 dk
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Broccoli salad
10 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 dk
Beetroot salad
10 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Raw snickers slice
55 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min