Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g broccoli, cut into florets
- 1 red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces
- 1 red apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 30 g pine nuts (see Tips)
- 25 g olive oil
- 15 g white balsamic vinegar (see Tips)
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard, of choice
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.6 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 345.8 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mexican corn salad
25min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Broccoli salad
10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Beetroot salad
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min