![Broccoli, red capsicum and pine nut salad Broccoli, red capsicum and pine nut salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B46C09F-3B65-4880-A250-8B31EBC6373C/Derivates/AD5CF932-5BFE-4029-A06C-936F9380D778.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g broccoli, cut into florets
- 1 red capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces
- 1 red apple (approx. 100 g), cut into quarters
- 30 g pine nuts (see Tips)
- 25 g olive oil
- 15 g white balsamic vinegar (see Tips)
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard, of choice
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.6 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 345.8 mg
Alternatieve recepten
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Beetroot salad
10 Min
Curried cauliflower salad
40min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Broccoli salad
10 Min
Herb and garlic dip
5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Pumpkin tahini smash
40min
Cheese and bacon scones
35 min
Pumpkin and ginger soup
35 min