Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
- 40 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch cayenne pepper
- 500 g water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 129.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato and basil soup
30min
Tuscan bean soup
40 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Tomato and red lentil soup
30min
Zucchini soup
25min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cream of tomato soup
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min