Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 500 g cauliflower, cut into florets
- 500 g broccoli, cut into florets
- 50 g plain flour
- 40 g butter
- 500 g full cream milk
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optioneel)
- 200 g Danish blue cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1279 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 670.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1sa 30 dk
Meatloaf with onion gravy
1sa 30 dk
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Cauliflower gratin
1sa
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 dk
Shepherd's pie with butter bean mash
1sa
Baked pumpkin and beef stew
3h
Mushroom sauce
20 Min