![Layered vegetable salad with creamy herb dressing Layered vegetable salad with creamy herb dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23653ff6-d82f-4d6b-b39e-645ae070a90a/Derivates/98addd34-23f5-453a-b75e-de49b1ecde9e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 259.8 mg
Alternatieve recepten
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Hazelnut torte
3h 15min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Tropical smoothie bowl
20 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min