Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced labne
- 750 g natural yoghurt
- 150 g dukkah, for coating
Mint vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 ½ lemons, zest only, no white pith
- 45 - 60 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp raw sugar
Salad
- 750 g water
- 675 g Kent pumpkin, unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)
- 1 ½ tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp dried oregano
- 150 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 1 pomegranate, arils only
- 180 g rocket, washed and patted dry
- 2 - 3 tbsp pepita seeds, to taste (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231.5 kJ / 531.2 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 302.2 mg
Alternatieve recepten
Beetroot salad
10 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Hommus dip
5 min
Creamy coconut chicken curry
30 Min