Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced labne
- 750 g natural yoghurt
- 150 g dukkah, for coating
Mint vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 ½ lemons, zest only, no white pith
- 45 - 60 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp raw sugar
Salad
- 750 g water
- 675 g Kent pumpkin, unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)
- 1 ½ tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp dried oregano
- 150 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 1 pomegranate, arils only
- 180 g rocket, washed and patted dry
- 2 - 3 tbsp pepita seeds, to taste (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231.5 kJ / 531.2 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 302.2 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Curried almonds
25min
Beetroot salad
10min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Spring frittata
1h 15min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min