![Spiced labne with pumpkin and rocket salad Spiced labne with pumpkin and rocket salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A148936E-51A9-4D13-AA6C-7D080FB8697B/Derivates/9EE67B50-F739-4B12-BE58-90491D7E72D0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced labne
- 750 g natural yoghurt
- 150 g dukkah, for coating
Mint vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 ½ lemons, zest only, no white pith
- 45 - 60 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp raw sugar
Salad
- 750 g water
- 675 g Kent pumpkin, unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)
- 1 ½ tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp dried oregano
- 150 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 1 pomegranate, arils only
- 180 g rocket, washed and patted dry
- 2 - 3 tbsp pepita seeds, to taste (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231.5 kJ / 531.2 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 302.2 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Hash browns with chive cottage cheese
1hod. 15min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Hommus
15 Min