Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
Alternatieve recepten
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min