Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Pears in red wine
3h 20min
Rice salad
1 godz.
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min