Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Steamed fish with green mash
50min
Citrus seafood salad
1h
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Grain salad lettuce cups
1h 55 min
Colourful quinoa salad
40min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Chicken Waldorf salad
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Carrot, feta and mint salad
40min