Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
1sa
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Fresh fennel salad
10min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Salmon en croute
50 min