![Salmon niçoise salad Salmon niçoise salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FF1991E-CA4A-4BF6-8D08-7A834C8F05F9/Derivates/7933656B-9C99-417C-B3F1-5E8BF1328B0F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Eiwitten
- 54.2 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1653.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oysters with lime granita
5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3sa 25 dk
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Risoni with salmon and spinach
25min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min