Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Goulash soup
2h 35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork fillet with mustard
35 min