Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef spezzatino
1h 45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Hunters' stew
1h
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Pea and ham soup
2h 20min